KovaYıllık Kova Burcu2023 yılı kova ve yükselen kova

Aralık 20, 20220
kova burcu

Merhaba Sevgili kovalar ve yükselen kovalar,

2022 yılı 2,5 yıldır devam eden Satürn kova geçişinin en zorlu dönemiydi, hem tutulmalar hem satürn ikisi birden zorladı. Neyse ki adım adım bu sürecin sonuna geldiniz… 2023 de özellikle Jüpiter’in geçtiğimiz bahar aylarında koç burcuna geçişiyle birlikte deneyimlediğiniz fragmanını, yılın ilk yarısına kadar yoğun bir biçimde yaşayacaksınız. Mayıs gibi koç burcunu terk eden Jüpiter 2024 yılında yeniden kısa bir süreliğine buraya dönecek. Jüpiter sizin haritanızın 3. evinize hareket katacak. Yeni ticari anlaşma ve sözleşmeler kapıda! kısa seyahatler hayatınıza güzellik katabilir, eğitim almak isteyebilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın çevreniz veya komşularınızın hayatındaki gündeme ortak olabilirsiniz.

 

Jüpiter boğa

2023 mayıs itibariyle 4. evinizi renklendirecek olan jüpiter ailenizle ilgili gündeminizi belirleyecek. Yeni al almak, satmak veya yer değişikliği yapabilirsiniz. Ailenize yeni bir üye katılabilir. Haritanızda Venüs’ün konumuna göre olumlu veya olumsuz gündemler olabilir. Ebeveynlerinizle ilişkilerinizi gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Zira uzun zamandır siz kovaların burcundaki satürn kova seyri özellikle babanızla ilgili konulara ışık tutmuştu! Jüpiter en son 5 ocak 2012 ile 12 Haziran 2012 de boğa burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

 

Satürn balık

Bir süredir kova burcunda olan Satürn’de 7 Mart 2023 itibariyle balık burcuna geçiyor ve 2,5 yıl süren özel bir döngüye başlıyor. Siz de böylelikle derin bir nefes almaya başlıyorsunuz. Satürn’ün 2. ev seyri maddi açıdan sınavlar getirebilir. Para kazanmanın çeşitli yollarını deneyebilir, yeni girişimler yapabilirsiniz. Ancak ne olursa olsun bu sürecin kolay ilerlemeyeceğini söylemeliyim. Maddi açıdan harcamalarınız artabilir veya var olan gelirinizden birikim yapmak isteyebilirsiniz. Bu süreç size öz değerinizi sorgulatabilir! Siz 16 aralık 1964- 17 eylül 1964 veya 24 Ocak 1994- 7 Nisan 1996 doğumlu bir akrepseniz; satürn döngünüz gelmiş demektir. Sizin için hassas ve zorlayıcı bir dönem başlıyor.

 

Pluton kova

Pluton 24 mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçecek. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 1. eviniz kendinizi ortaya koyma biçiminiz ciddi bir dönüşüme uğrayabilir. Eski ben yeni ben dediğiniz özel bir dönem başlıyor, fiziksel görünümünüzde değişiklik yapmayı arzu edebilirsiniz. Özellikle haritanızda satürnünüz ve kişisel gezegenleriniz sabit burçtaysa önemli bir etkileşim alabilirsiniz.

 

Tutulmalar

2022 yılında tutulmalar boğa ve akrep burçlarında gerçekleşti. Bu yılda bu tutulmaların devamı niteliğinde iki tutulma gerçekleşecek. 2023 – 24 yılı tutulmaları sizin 3 ve 9. evlerinizde gerçekleşecek. Dolayısıyla yeni eğitimler almaya karar verebilir, bunun için büyük bir arayışa girebilirsiniz. Yeni bir üniversite, dil veya astroloji eğitimine başlayabilirsiniz. Yurt dışında yaşamak üzere başvurular yapabilirsiniz. Geçtiğimiz yıl bu başvuruları yaptıysanız taşınma zamanı! Kardeşleriniz, yakın çevreniz veya akrabalarınızın yaşamındaki gelişmelere şahit olabilirsiniz. Mahkemelik durumlar oraya çıkabilir. Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

 

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur merkür 30 aralık – 19 ocak arası oğlak burcunda, 21 nisan ila 15 mayıs arası boğa burcunda, 24 ağustos – 16 eylülde arası başak burcunda retro yapacak. Sırayla size ruhsal sağlık, çocuklarınız veya aşk & ilişkiler, maddi konularla ilgili mevzuları gözden geçirme fırsatı sunacak. 23 temmuz – 4 eylül arası sizin burcunuz aslanda retro yapacak olan venüs 7. evinize hareket katacak. Eski bir ilişki yeniden gündeme gelebilir, eşinizle ilişkinizde beklenmedik durumlar gelişebilir. Denenmişi denemeye karar verebilirsiniz!

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade