AkrepYıllık Akrep Burcu2024 yılı akrep ve yükselen akrepler

Aralık 19, 20230
akrep burcu 2024 astroloji yorumları

Merhaba sevgili akrep ve yükselen akrep burçları

2023 ajandasını kapayıp yeni bir ajanda açma zamanı geldi! Zira hiç kolay bir yıl değildi, dönüşüm göbek adınız olsa da izne ayrılma hakkınızı kullanabilirsiniz. Jüpiter yılın neredeyse ilk yarısı aralıklarla bu ajandayı açtırabilir. Tutulma noktalarını tetikleyerek ilişkiler alanınızı renklendirebilir.

Jüpiter 26 mayısta başlayacağı ikizler serüveni ile gündem de değişiyor. Bu serüven 9 Ekim 2024 de 21 derecede retrosuna başlayarak sürdürecek. 3 Şubat 2025 de 11 derecede retro hareketini bitirerek tekrar dönmemek üzere ileri hareketine başlayacak ve ardından 10 Haziran 2025 de ikizler burcundan ayrılacak.

26 Mayıs itibariyle 8. evinizi renklendirecek olan Jüpiter maddi konularda harcamalarınızı artırabilir, sağlığınızda ve fiziksel görümümüzde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Böylece kesenin ağzını açmak zorunda kalabilirsiniz. Cinsel yaşamınız hareketlenebilir. Miras, nafaka, sigorta ve vergi borcu gibi konular gündeminizi meşgul edebilir. Aracınızı değiştirmek için kredi çekmek isteyebilirsiniz. Jüpiter en son 12 Haziran 2012 ile 25 Haziran 2013 de ikizler burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

Satürn balık

7 Mart 2023 de Satürn balık burcuna geçti ve sizin 5. Evinizde! bu seyir aşk ve ilişkileri yapılandıracak bir sürecin başında olduğunuzu gösteriyor. Uzun süren bir ilişki kapınızı çalabilir. Özellikle 20 Ağustos 2024 ve 25 Aralık 2024 Satürn Jüpiter karesi varsa ilişkiniz dönüştüren riskli bir tarih olabilir. Çocuk yapmaya karar verebilir, bunun sorumluğu altında bir miktar yorulabilirsiniz. Hatta bunun için operasyonalar göze alabilirsiniz. Hayattan keyif aldığınız konular baştan sona değişebilir, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! Borsa ve riski paralarla ilgileniyorsanız söylemiş olduğum tarihlerde riskli yatırımlardan kaçınmalısınız. Özellikle haritanızda balık burcunun 19 derecesinde bir yerleşiminiz varsa, bu gezegen doğasında önemli olaylar gündeme gelebilir

Pluton kova

Plüton 24 Mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçti. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 4. eviniz aileniz, köklerinizle ilişkilerinizde büyük değişim zamanları. Uzun dönemde yaşadığınız şehri işinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Ebeveynlerinizle ilgilenmenizi gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Siz akrep burçları Plüton kova geçişinden sert etkiler alacağınız için büyük değişim ve dönüşüm zamanları kapıda! özellikle akrep burcunun ilk derecelerinde gezegenleriniz varsa yavaş ama büyük dönüşümler sizi bekliyor.

Tutulmalar

20 Nisan 2023 itibariyle sizin burcunuzda gerçekleşmeye başlayan tutulmalar 2024 yılında da burada olacak. Koç ve terazi tutulmalarıyla birey olabilmek büyük bir önem kazanacaktır.  Kendi hedef ve isteklerimiz doğrultusunda ilerlemeyi, bunun için cesur adımlar atabilmeyi öğreniriz. Kişiliğimizi ortaya koyarken bencillikten ziyade yapıcı bencillik denilen kavramı öğrenebilirsek gölgelerden de kaçınmış oluruz. Bir başkasının ne dediğine çok takılabileceğimiz bu süreçte el alemci olmak yerine cesurca kendimize ve başkalarına yeni yollar açabilmeliyiz.

2024 yılı iki güneş iki ay tutulması ağırlayacak. Son ay tutulması eylül ayında balık burcunda gerçekleşecek! Siz yine sahnelerdesiniz… 2023 – 24 yılı tutulmaları sizin 12 ve 6. evlerinizde olacak. Dolayısıyla sağlığınız, gündelik rutinleriniz, iş yaşamınız, ruhsal sağlığınız gibi konular ana gündeminiz olacak. İş ve çalışma koşullarınızı değiştirmek isteyebilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlar gündeminizi meşgul edebilir, hatta onların hayatındaki gelişmelere de kulak misafiri olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir yıl! Ruhsal çalışmalara katılabilir, rüyalarınızla ilgilenebilir, bilinç dışınızla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Kısaca yılın sonunda dikkatiniz aşk veya çocuk konularına kayabilir.

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur Merkür 2023 aralıkta başladığı Oğlak retrosunu, 2 Ocak’ta ileri harekete geçerek sonlandırıyor! 2024 de 1 Nisan- 26 Nisan’da koç burcunda, 5 Ağustos-16 Ağustos’ta başak burcunda ve ardından 29 Ağustos’ta aslan burcunda devam edecek. 26 Kasım – 16 aralıkta yay burcunda retro yapacak! Venüs bu yıl retro yapmazken, Mars 7 aralıkta aslan burcunda retro yapacak! Bunun yanı sıra Mars ın kariyer evinizdeki retrosu özellikle üstelinizle ilişkinize dikkat çekebilir. İşinizde ego çatışmalarından uzak kalmalısınız.

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Sizin için hazırladığım astroloji takvimini indirmeyi unutmayın!

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade