TeraziYıllık Terazi Burcu2024 yılı terazi ve yükselen teraziler

Aralık 19, 20230
terazi burcu

Merhaba sevgili terazi ve yükselen terazi burçları,

2024 sizin için önemli bir yıl, özellikle Jüpiter 26 mayısta başlayacağı ikizler serüveni hayatınızda yeni bir kapı aralayabilir. Bu süreç 9 Ekim 2024 de 21 derecede retrosuna başlayarak sürdürecek. 3 Şubat 2025 de 11 derecede retro hareketini bitirerek tekrar dönmemek üzere ileri hareketine başlayacak ve ardından 10 Haziran 2025 de ikizler burcundan ayrılacak. Öncesinde boğa burcundaki seyriyle 8. Evinizdeki seyrini sürdürecek. Ailenizden gelen veya eşinizden gelen kaynaklarınız gündeme gelebilir. Jüpiter bu alanda tutulma noktalarını tetikleyeceği için borç ve kredi gibi işlemler yaratabilir.

Jüpiter mayıs itibariyle 9. evinizi renklendirecek, kariyer yaşamınızda yeni hayal ve hedefler belirletebilir. Hayata dair yeni projeler geliştirebilirsiniz. Diğer taraftan sosyalleşebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bir takım vakıf ve kuruluşlar aracılığıyla başka insanlar için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Genişleyen sosyal çevreniz sizi biraz yorabilir. 12 Haziran 2012 ile 25 Haziran 2013 de ikizler burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

Satürn balık

7 Mart 2023 de Satürn balık burcuna geçti ve sizin 6. Evinizi yapılandırmaya başladı! Bu seyahat bu yılda burada devam ediyor. İş sorumluluklarınız artabilir. Özellikle 20 Ağustos 2024 ve 25 Aralık 2024 Satürn Jüpiter karesi ile işinizle ilgili seyahatler yapmak ya da eğitim almak zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza özen gösterebilir, beslenme biçiminizi baştan yapılandırabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz, birlikte çalıştığınız kişilerin üzerinizde bir otorite olmaya çalışmaları keyfinizi kaçırabilir. Özellikle haritanızda balık burcunun 19 derecesinde bir yerleşiminiz varsa, bu gezegen doğasında önemli olaylar gündeme gelebilir. Diğer taraftan siz 16 Aralık 1964- 17 Eylül 1964 veya 24 Ocak 1994- 7 Nisan 1996 doğumlu bir teraziyseniz; Satürn döngünüz gelmiş veya devam ediyor demektir!

Pluton kova

Plüton 24 Mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçti. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 5. eviniz haliyle uzun dönemde eğlence anlayışınız ciddi olarak değişebilir. Keyif aldığınız şeyleri baştan yaratabilirsiniz. İlişkilerinizi artık bambaşka bir boyutta değerlendirebilirsiniz. Çocuk konusunu baştan ele alabilirsiniz. Eğer haritanızda sabit burç yerleşimleriniz varsa bu yavaş ama zorlayıcı yolculuk sizi bambaşka birine dönüştürebilir.

Tutulmalar

20 Nisan 2023 itibariyle sizin burcunuzda gerçekleşmeye başlayan tutulmalar 2024 yılında da burada olacak. Koç ve terazi tutulmalarıyla birey olabilmek büyük bir önem kazanacaktır.  Kendi hedef ve isteklerimiz doğrultusunda ilerlemeyi, bunun için cesur adımlar atabilmeyi öğreniriz. Kişiliğimizi ortaya koyarken bencillikten ziyade yapıcı bencillik denilen kavramı öğrenebilirsek gölgelerden de kaçınmış oluruz. Bir başkasının ne dediğine çok takılabileceğimiz bu süreçte el alemci olmak yerine cesurca kendimize ve başkalarına yeni yollar açabilmeliyiz.

2024 yılı iki güneş iki ay tutulması ağırlayacak. Son ay tutulması eylül ayında balık burcunda gerçekleşecek! Tutulmalar sizin 1 ve 7. evlerinizde olacak. Dolayısıyla ilişkilere dair farkındalığınız artabilir. Evlilik, boşanma gündeminiz olabilir. Kendinizi ortaya koyma biçiminizde büyük değişimler söz konusu olabilir. Siz teraziler uyum için yaptığınız tüm fedakarlıkları gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Diğer taraftan sağlığınız bu alanda da vurgu yapıyor! Böbrek ve üreme organlarınızla ilgili konularda ortaya çıkabilecek sağlık problemlerine karşın dikkatli olmalısınız! Sonuçta 2024 ve 2025 yılı boyunca ilişkiler sizin en büyük gündeminiz olacak. Evliliğiniz, eşinizle ilişkinizi gözden geçirip önemli kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Kardinal aks tutulmaları hayata dair önemli gelişmelerin habercisidir! Yılın sonu itibariyle sağlığınız ve işiniz ön plana çıkabilir.

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur Merkür 2023 aralıkta başladığı Oğlak retrosunu, 2 Ocak’ta ileri harekete geçerek sonlandırıyor! 2024 de 1 Nisan- 26 Nisan’da koç burcunda, 5 Ağustos-16 Ağustos’ta başak burcunda ve ardından 29 Ağustos’ta aslan burcunda devam edecek. 26 Kasım – 16 aralıkta yay burcunda retro yapacak! Venüs bu yıl retro yapmazken, Mars 7 aralıkta aslan burcunda retro yapacak! Mars’ın 11. Evinizdeki retrosu eski arkadaşlar ve aşkları gündeme getirebilir. Bazı arkadaşlarınızı hayatınızdan çıkarabilirsiniz!

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Sizin için hazırladığım astroloji takvimini indirmeyi unutmayın!

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade