YayYıllık Yay Yorumu2024 yılı yay ve yükselen yaylar

Aralık 19, 20230
yay burcu

Merhaba sevgili yay ve yükselen yaylar,

2024 sizin için önemli bir sürece kapı aralayacak! Satürn ve Jüpiter etkileşimi büyük kırılımlara neden olabilir. Jüpiter 26 mayısta başlayacağı ikizler serüveni 9 Ekim 2024 de 21 derecede retrosuna başlayarak sürdürecek. 3 Şubat 2025 de 11 derecede retro hareketini bitirerek tekrar dönmemek üzere ileri hareketine başlayacak ve ardından 10 Haziran 2025 de ikizler burcundan ayrılacak. Öncesinde boğa seyrini sürdürürken tutulma noktalarını tetikleyerek iş yaşamınızda değişimler getirebilir.

Mayıs itibariyle 7. evinizi renklendirecek olan Jüpiter İlişkisi olanlar için evliliğe gidebilecek adımlar getirirken, haritanıza göre evlilik ve ilişkilerinizdeki krizler büyüyebilir. Haritanızda Venüs ve marsın pozisyonu bu konuda size minik ip uçları verebilir. Ortak girişimler yapmak isteyebilirsiniz. Jüpiter en son 12 Haziran 2012 ile 25 Haziran 2013 de ikizler burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

Satürn balık

7 Mart 2023 de Satürn balık burcuna geçti ve sizin 4. Evinizde! bu seyirde ailenizle ilgili konularda sizi zorlayabilir. Ebeveynlerinizle ilişkileriniz bozulabilir veya onların hayatındaki bazı özel durumlar sizin gündeminizi meşgul edebilir. Anne ve babanız veya aile büyükleriniz sağlıklarına özellikle dikkat etmeliler. Özellikle 20 Ağustos 2024 ve 25 Aralık 2024 Satürn Jüpiter karesi varsa evliliğiniz ve ikili ilişkilerinizde zorlayıcı durumlar olabilir. Ev değiştirmek, almak satmak, kariyerinizde bazı yapılandırmalara gitmek isteyebilirsiniz. Satürn 4 ev geçişleri kolay değildir bu nedenle haritanıza özel danışmanlık almanızı tavsiye ederim. Özellikle haritanızda balık burcunun 19 derecesinde bir yerleşiminiz varsa, bu gezegen doğasında önemli olaylar gündeme gelebilir. Siz yay burçları ise özellikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz!

Plüton kova

Plüton 24 Mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçti. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 3. eviniz kardeşleriniz, yakın çevreniz dönüşümden nasibini alırken, sizin iletişim kurma biçiminiz baştan sona değişebilir. Zihinsel bir arınma dönemi başlıyor. Özellikle haritanızda sabit burçta gezegenler varsa önemli bir etkileşim alabilirsiniz.

Tutulmalar

20 Nisan 2023 itibariyle sizin burcunuzda gerçekleşmeye başlayan tutulmalar 2024 yılında da burada olacak. Koç ve terazi tutulmalarıyla birey olabilmek büyük bir önem kazanacaktır.  Kendi hedef ve isteklerimiz doğrultusunda ilerlemeyi, bunun için cesur adımlar atabilmeyi öğreniriz. Kişiliğimizi ortaya koyarken bencillikten ziyade yapıcı bencillik denilen kavramı öğrenebilirsek gölgelerden de kaçınmış oluruz. Bir başkasının ne dediğine çok takılabileceğimiz bu süreçte el alemci olmak yerine cesurca kendimize ve başkalarına yeni yollar açabilmeliyiz.

2024 yılı iki güneş iki ay tutulması ağırlayacak. Son ay tutulması eylül ayında balık burcunda gerçekleşecek!

Sağlığınız, ruhsal durumunuz, iş koşullarınızla ilgili konular gündemini korurken, 2023 – 24 yılı tutulmaları sizin 11 ve 5. evlerinizde olacak. Dolayısıyla aşk ve ilişkileriniz, yaratıcılığınız ve keyif aldığınız konular, çocuklarınız, arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz, kariyerinize dair getiriler ana gündeminiz olmaya başlayabilir. Jüpiter’inde desteğiyle yeni bir aşk başlayabilir, özellikle natal haritanızda mars ve Venüs’ün konumlarına göre! Aileye yeni bir üye katılabilir, bu nedenle evinizde değişime gidebilirsiniz. Belki de sevgilinizle birlikte yaşama kararı alırsınız. İş yaşamınızda bir süredir verdiğiniz emeğin karşılığını almayı umabilirsiniz. Yılın sonuna doğru odağınız ev aile konularına yönelebilir.

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur Merkür 2023 aralıkta başladığı Oğlak retrosunu, 2 Ocak’ta ileri harekete geçerek sonlandırıyor! 2024 de 1 Nisan- 26 Nisan’da koç burcunda, 5 Ağustos-16 Ağustos’ta başak burcunda ve ardından 29 Ağustos’ta aslan burcunda devam edecek. 26 Kasım – 16 aralıkta yay burcunda retro yapacak! Venüs bu yıl retro yapmazken, Mars 7 aralıkta aslan burcunda retro yapacak! Mars ın 9. Evinizdeki retrosu hukuki konuları gündeme getirebilir. Üniversitede hocalarınızla aranızda gerginlikler oluşabilir.

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Sizin için hazırladığım astroloji takvimini indirmeyi unutmayın!

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade