BalıkYıllık Balık Burcu2024 yılı balıklar ve yükselen balıklar

Aralık 19, 20230
solar return

Merhaba sevgili balıklar ve yükselen balıklar,

Geçen yıl başlayan Satürn geçişi bu yılda sizinle! Üstelik Jüpiter’in 26 mayısta başlayacağı ikizler serüveni sizi çok etkileyecek! Bu serüven 9 Ekim 2024 de 21 derecede retrosuna başlayarak sürdürecek. 3 Şubat 2025 de 11 derecede retro hareketini bitirerek tekrar dönmemek üzere ileri hareketine başlayacak ve ardından 10 Haziran 2025 de ikizler burcundan ayrılacak.

2023 mayıs itibariyle 4. evinizi renklendirecek olan Jüpiter ailenizle ilgili gündeminizi belirleyecek. Yeni al almak, satmak veya yer değişikliği yapabilirsiniz. Ailenize yeni bir üye katılabilir. Haritanızda Venüs’ün konumuna göre olumlu veya olumsuz gündemler olabilir. Ebeveynlerinizle ilişkilerinizi gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Zira uzun zamandır siz kovaların burcundaki Satürn kova seyri özellikle babanızla ilgili konulara ışık tutmuştu! Jüpiter en son 12 Haziran 2012 ile 25 Haziran 2013 de ikizler burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

Satürn balık

7 Mart 2023 de Satürn balık burcuna geçti. Satürn’ün sizin burcunuza geçmesi özellikle sizi ciddi olgunlaştıran ve büyüten sınavlara tabi tutabilir. Sağlığınız, bağımlılıklarınız değişebilir. Fiziksel olarak ağır bir yük altında hissedebilirsiniz. 1. ev seyri dışarıdan nasıl göründüğünüzü sorguladığınız, sosyal maskenizi yapılandırdığınız bir süreç olabilir. Özellikle 20 Ağustos 2024 ve 25 Aralık 2024 Satürn Jüpiter karesi ile evinizi değiştirebilir, ilişkilerinizde keskin dönüşümler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sınanırken, tutum ve davranışlarınız değişebilir. Özellikle haritanızda balık burcunun 19 derecesinde bir yerleşiminiz varsa, bu gezegen doğasında önemli olaylar gündeme gelebilir.

Plüton kova

Plüton 24 Mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçti. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 12. eviniz bilinçdışı bir dönüşüm evresi başlayabilir. Spiritüel konulara ilginiz artabilir, rüyalarınız önem kazanırken, büyük sorgulamalar içine girebilirsiniz. Özellikle haritanızda Satürn’ünüz ve kişisel gezegenleriniz sabit burçtaysa önemli bir etkileşim alabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin!

Tutulmalar

20 Nisan 2023 itibariyle sizin burcunuzda gerçekleşmeye başlayan tutulmalar 2024 yılında da burada olacak. Koç ve terazi tutulmalarıyla birey olabilmek büyük bir önem kazanacaktır.  Kendi hedef ve isteklerimiz doğrultusunda ilerlemeyi, bunun için cesur adımlar atabilmeyi öğreniriz. Kişiliğimizi ortaya koyarken bencillikten ziyade yapıcı bencillik denilen kavramı öğrenebilirsek gölgelerden de kaçınmış oluruz. Bir başkasının ne dediğine çok takılabileceğimiz bu süreçte el alemci olmak yerine cesurca kendimize ve başkalarına yeni yollar açabilmeliyiz.

2024 yılı iki güneş iki ay tutulması ağırlayacak. Son ay tutulması eylül ayında balık burcunda gerçekleşecek! 2023 – 24 yılı tutulmaları sizin 2 ve 8. evlerinizde gerçekleşecek. Dolayısı ile maddi manevi kaynaklarınızı gözden geçirebilirsiniz. Demek ki kazançlarınızı artırmanın yollarını arayabilir, tüm dikkatinizi gelir gider dengesi sağmaya odaklayabilirsiniz. Bu süreçte nafaka, vergi borcu, miras, sigorta gibi konular ortaya çıkabilir. Bunun yanı sıra öz değerinize dair büyük bir farkındalık geliştirirken, başkaları için nelerden büyük fedakarlıklar yaptığınızı gözlemleyebilirsiniz. Siz balık burçları kahraman olayım derken kendinizi kurban etmeye meyilli olduğunuzu unutmamalısınız! Yılın sonunda odağınız ilişkilere kayabilir.

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur Merkür 2023 aralıkta başladığı Oğlak retrosunu, 2 Ocak’ta ileri harekete geçerek sonlandırıyor! Bunun yanı sıra 2024 de 1 Nisan- 26 Nisan’da koç burcunda, 5 Ağustos-16 Ağustos’ta başak burcunda ve ardından 29 Ağustos’ta aslan burcunda devam edecek. 26 Kasım – 16 aralıkta yay burcunda retro yapacak! Venüs bu yıl retro yapmazken, Mars 7 aralıkta aslan burcunda retro yapacak! Marsın 6. Evinizdeki bu hareketi iş yaşamınıza dikkat çekiyor! Gündelik rutinlerinizi toparlamakta zorlanabilirsiniz.

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Sizin için hazırladığım astroloji takvimini indirmeyi unutmayın!

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade