KovaYıllık Kova Burcu2024 yılı kova ve yükselen kova

Aralık 19, 20230
kova burcu

Merhaba sevgili kovalar ve yükselen kovalar,

2023 yılını geride bırakırken Satürn geçişi sonrası son virajı aştığınızı bilmenizi isterim. Sabit tutulmalar sizi yordu ve yoğurdu ama sona geldiniz! Jüpiter ikizler geçişi öncesi tutulma noktalarını tarayarak ev, aile ve kariyer konularına dikkat çekecek!

Jüpiter 26 mayısta başlayacağı ikizler serüvenini, 9 Ekim 2024 de 21 derecede retrosuna başlayarak sürdürecek. 3 Şubat 2025 de 11 derecede retro hareketini bitirerek tekrar dönmemek üzere ileri hareketine başlayacak ve ardından 10 Haziran 2025 de ikizler burcundan ayrılacak.

2023 mayıs itibariyle 5. evinizi renklendirecek olan Jüpiter aşk yaşamınıza heyecan katabilir. Talipleriniz artarken bir yandan kafanız karışabilir. Çocuklarınızla ilgilenebilir, yeni bir çocuk yapmayı düşünebilirsiniz. Eğlenmek, keyif aldığınız konulara yönelmek ve yaratıcı işler yapmak için ideal bir döneme girebilirsiniz. Haritanızda Venüs’ünüzün pozisyonuna göre süregelen ilişkinizde sorunlar olabilir. Jüpiter en son 12 Haziran 2012 ile 25 Haziran 2013 de ikizler burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

Satürn balık

7 Mart 2023 de Satürn balık burcuna geçti ve sizin 2. evinizde seyri maddi açıdan sınavlar getirebilir. Para kazanmanın çeşitli yollarını deneyebilir, yeni girişimler yapabilirsiniz. Ancak ne olursa olsun bu sürecin kolay ilerlemeyeceğini söylemeliyim. Özellikle 20 Ağustos 2024 ve 25 Aralık 2024 Satürn Jüpiter karesi riskli kazançlarınız varsa (borsa) dikkatli olmalısınız. Maddi açıdan harcamalarınız artabilir veya var olan gelirinizden birikim yapmak isteyebilirsiniz.  Aşkta kendinizi ve değerinizi ön planda tutabilirsiniz. Çocuklarınız için birikim yapabilirsiniz. Bu süreç size öz değerinizi sorgulatabilir! Özellikle haritanızda balık burcunun 19 derecesinde bir yerleşiminiz varsa, bu gezegen doğasında önemli olaylar gündeme gelebilir.

Plüton kova

Plüton 24 Mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçti. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 1. eviniz kendinizi ortaya koyma biçiminiz ciddi bir dönüşüme uğrayabilir. Eski ben yeni ben dediğiniz özel bir dönem başlıyor, fiziksel görünümünüzde değişiklik yapmayı arzu edebilirsiniz. Özellikle haritanızda Satürn’ünüz ve kişisel gezegenleriniz sabit burçtaysa önemli bir etkileşim alabilirsiniz.

Tutulmalar

20 Nisan 2023 itibariyle sizin burcunuzda gerçekleşmeye başlayan tutulmalar 2024 yılında da burada olacak. Koç ve terazi tutulmalarıyla birey olabilmek büyük bir önem kazanacaktır.  Kendi hedef ve isteklerimiz doğrultusunda ilerlemeyi, bunun için cesur adımlar atabilmeyi öğreniriz. Kişiliğimizi ortaya koyarken bencillikten ziyade yapıcı bencillik denilen kavramı öğrenebilirsek gölgelerden de kaçınmış oluruz. Bir başkasının ne dediğine çok takılabileceğimiz bu süreçte el alemci olmak yerine cesurca kendimize ve başkalarına yeni yollar açabilmeliyiz.

2024 yılı iki güneş iki ay tutulması ağırlayacak. Son ay tutulması eylül ayında balık burcunda gerçekleşecek!

2023 – 24 yılı tutulmaları sizin 3 ve 9. evlerinizde gerçekleşecek. Dolayısıyla yeni eğitimler almaya karar verebilir, bunun için büyük bir arayışa girebilirsiniz. Yeni bir üniversite, dil veya astroloji eğitimine başlayabilirsiniz. Yurt dışında yaşamak üzere başvurular yapabilirsiniz. Geçtiğimiz yıl bu başvuruları yaptıysanız taşınma zamanı! Kardeşleriniz, yakın çevreniz veya akrabalarınızın yaşamındaki gelişmelere şahit olabilirsiniz. Mahkemelik durumlar oraya çıkabilir. Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim. Yılın sonuna doğru dikkatiniz para konularına yönelebilir.

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur Merkür 2023 aralıkta başladığı Oğlak retrosunu, 2 Ocak’ta ileri harekete geçerek sonlandırıyor! Diğer taraftan 2024 de 1 Nisan- 26 Nisan’da koç burcunda, 5 Ağustos-16 Ağustos’ta başak burcunda ve ardından 29 Ağustos’ta aslan burcunda devam edecek. 26 Kasım – 16 aralıkta yay burcunda retro yapacak! Venüs bu yıl retro yapmazken, Mars 7 aralıkta aslan burcunda retro yapacak! Marsın 7. Evinizdeki retrosu eski ilişkileri gündeme getirebilir. Süregelen ilişkilerde güç çekişmesine yol açabilir!

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Sizin için hazırladığım astroloji takvimini indirmeyi unutmayın!

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade