BoğaYıllık Boğa Burcu2024 yılı boğa ve yükselen boğalar

Aralık 19, 20230
burçlar astroloji 2024 yılı öngörüleri

Merhaba sevgili boğalar ve yükselen boğalar

2023 yılını geride bırakırken arkanıza yaslanma zamanı da gelmiş oluyor. Sizin burcunuzda gerçekleşen tutulmalar hayatınızda mojör değişimler yaşattı!

Jüpiter 26 mayısta başlayacağı bu serüveni 9 Ekim 2024 de 21 derecede retrosuna başlayarak sürdürecek. 3 Şubat 2025 de 11 derecede retro hareketini bitirerek tekrar dönmemek üzere ileri hareketine başlayacak ve ardından 10 Haziran 2025 de ikizler burcundan ayrılacak.

Yılın başı itibariyle yükseleniniz üzerinde olan Jüpiter geçtiğimiz yıl gerçekleşen akrep ve boğa burcundaki tutulma noktalarını tetikleyerek; sağlığınız ve ilişkilerinizle ilgili konularda gündeminizi meşgul edecek! mayıs itibariyle 2. evinizi renklendirecek olan Jüpiter maddi ve manevi kaynaklar alanınıza geçecek. Yılın geri kalanında maddi gelirlerinizi artırmaya yönelebilirsiniz. Eğer burada malefik bir gezegeniniz varsa eğitim, seyahat, yurt dışı veya hukuki alanda harcamalarınız artabilir. 12 Haziran 2012 ile 25 Haziran 2013 de ikizler burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

Satürn balık

7 Mart 2023 de Satürn balık burcuna geçmişti bu alan sizin 11. Eviniz. Önümüzdeki 2,5 yıl boyunca arkadaş ve sosyal çevrenizde ciddi değişimler söz konusu olabilir. Yılın başında bir ileri bir geri derken aynı noktalarda olan Satürn’ün en önemli hareketi özellikle 20 Ağustos 2024 ve 25 Aralık 2024 Satürn Jüpiter karesi olacak. Kariyerin getirilerini kazanımlarını gözden geçirme, yeni hayal ve hedefler belirleme zamanı, projelerinizde pes etmeden ilerlemelisiniz. Umudunuz yüreğinizde taze bir çiçek…

Bu 2,5 yıllık süreçte vakıflar, dernekler aracılığıyla insanlara yardım etmek isteyebilirsiniz. Toplum için neler yapabileceğinizi sorgulayabilirsiniz. Özellikle haritanızda balık burcunun 19 derecesinde bir yerleşiminiz varsa, bu gezegen doğasında önemli olaylar gündeme gelebilir.

Plüton kova

Plüton 24 Mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçti. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 10. eviniz haliyle kariyerinizin değişip dönüştüğü, toplum önündeki duruşunuz ve pozisyonunuzun baştan yaratılacağı bir dönem başlıyor. Toplum önünde oldukça güçlü görünebilirsiniz. Plüton siz boğa burçlarına kare açı yapacağı için sağlığınıza ve ebeveyn sağlığına özellikle dikkat etmelisiniz. Eğer haritanızda sabit burçlarda gezegenleriniz varsa pluton kova seyri sizi önemli ölçüde etkileyebilir.

Tutulmalar

20 Nisan 2023 itibariyle sizin burcunuzda gerçekleşmeye başlayan tutulmalar 2024 yılında da burada olacak. Koç ve terazi tutulmalarıyla birey olabilmek büyük bir önem kazanacaktır.  Kendi hedef ve isteklerimiz doğrultusunda ilerlemeyi, bunun için cesur adımlar atabilmeyi öğreniriz. Kişiliğimizi ortaya koyarken bencillikten ziyade yapıcı bencillik denilen kavramı öğrenebilirsek gölgelerden de kaçınmış oluruz. Bir başkasının ne dediğine çok takılabileceğimiz bu süreçte el alemci olmaktan vazgeçmeliyiz. Yerine cesurca kendimize ve başkalarına yeni yollar açabilmeliyiz.

2024 yılı iki güneş iki ay tutulması ağırlayacak. Son ay tutulması eylül ayında balık burcunda gerçekleşecek! Böylece 2024 ve 2025 yılı sizin için içe dönüş, ruhsal ve fiziksel sağlığa dikkat edilmesi gerek bir yıl olacak. 6 ve 12. evinizde gerçekleşecek olan bu tutulmalar özellikle iş yaşamınızda değişimleri mecbur kılabilir. Diğer yandan akrabalarınızda günlük yaşamınızı meşgul edebilir. Koç ve terazi tutulmaları en son 2014- 2016 yılları arasında gerçekleşmiş bu süreçte yaşadığınız deneyimler önümüzdeki 1,5 yılınıza ışık tutabilir. Benzer konular yeniden gündeme gelebilir. Yıl sonu itibariyle tanınırlığınız artabilir.

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur Merkür 2023 aralıkta başladığı Oğlak retrosunu, 2 Ocak’ta ileri harekete geçerek sonlandırıyor! Diğer taraftan 2024 de 1 Nisan- 26 Nisan’da koç burcunda ardından 5 Ağustos-16 Ağustos’ta başak burcunda ve sonrasında 29 Ağustos’ta aslan burcunda devam edecek. 26 Kasım – 16 aralıkta yay burcunda retro yapacak! Venüs bu yıl retro yapmazken, Mars 7 aralıkta aslan burcunda retro yapacak! Mars retrosu 4. Evinizde gerçekleşeceği için aile büyüklerinizle ilgili konularla birlikle evde değişiklikler gündeme gelebilir.

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Sizin için hazırladığım astroloji takvimini indirmeyi unutmayın!

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade