KoçYıllık Koç Burcu2024 yılı koçlar ve yükselen koçlar

Aralık 19, 20230
burçlar astroloji

Merhaba sevgili koç ve yükselen koç burçları

Geçtiğimiz bahardan beri hareketlenen yaşamınızda bu yıl önemli olaylar damga vuracak!

Jüpiter 26 mayısta başlayacağı bu serüveni 9 Ekim 2024 de 21 derecede retrosuna başlayarak sürdürecek. 3 Şubat 2025 de 11 derecede retro hareketini bitirerek tekrar dönmemek üzere ileri hareketine başlayacak ve ardından 10 Haziran 2025 de ikizler burcundan ayrılacak.

Yılın başı itibariyle ikinci evinizde olan Jüpiter geçtiğimiz yıl gerçekleşen akrep ve boğa burcundaki tutulma noktalarını tetikleyerek; maddi konularda gündeminizi meşgul edecek! Hemen ardından 2024 mayıs itibariyle 3. evinizi renklendirecek olan Jüpiter yeni ticari anlaşma ve sözleşmeleri getirebilir. Bazı kısa seyahatler yapabilir, yeni eğitim almak isteyebilirsiniz. Kardeşleriniz, yakın çevreniz veya komşularınızın hayatındaki gündeme ortak olabilirsiniz. Beraberinde ilişkilerinizde pürüzler çıkabilir. Her durumda boğa sizin burcunuza olumlu açılar yaptığı için ilerlemenize destek olabilir. Jüpiter en son 12 Haziran 2012 ile 25 Haziran 2013 de ikizler burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

Satürn Transiti

7 Mart 2023 de Satürn balık burcuna geçti ve sizin 12 ev seyri size gizli geçiş yaşatıyor, bir ileri bir geri derken 2024 başında yeniden balık burcunun ilk derecelerine geldi! Bu süreçte kendinizi keyifsiz hissedebilir, ruhsal ve fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Özellikle 20 Ağustos 2024 ve 25 Aralık 2024 Satürn Jüpiter karesiyle iletişim kurma biçiminizi değiştirebilir.  Satürn aynı zamanda sizin 10 ve 11. evinizi yönettiği için kariyerinize dair getirilerin artabileceği bir süreç olabilir. Özellikle haritanızda balık burcunun 19 derecesinde bir yerleşiminiz varsa, bu gezegen doğasında önemli olaylar gündeme gelebilir.

Pluton Transiti

Plüton 24 Mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçmişi ve yeniden oğlak burcuna dönmüştü bu yılda bir ileri bir geri yapacak! Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 11. eviniz haliyle sosyal çevrenizin değişip dönüştüğü, emek verdiğiniz işinizin getirileriyle olumlu veya olumsuz yüzleştiğiniz bir dönem başlıyor. Eğer haritanızda sabit burçlarda gezegenleriniz varsa pluton kova seyri sizi önemli ölçüde etkileyebilir.

Tutulmalar

20 Nisan 2023 itibariyle sizin burcunuzda gerçekleşmeye başlayan tutulmalar 2024 yılında da burada olacak. Koç ve terazi tutulmalarıyla birey olabilmek büyük bir önem kazanacaktır.  Kendi hedef ve isteklerimiz doğrultusunda ilerlemeyi, bunun için cesur adımlar atabilmeyi öğreniriz. Kişiliğimizi ortaya koyarken bencillikten ziyade yapıcı bencillik denilen kavramı öğrenebilirsek gölgelerden de kaçınmış oluruz. Bir başkasının ne dediğine çok takılabileceğimiz bu süreçte el alemci olmaktan vazgeçmeliyiz. Yerine cesurca kendimize ve başkalarına yeni yollar açabilmeliyiz.

2024 yılı iki güneş iki ay tutulması ağırlayacak. Son ay tutulması eylül ayında balık burcunda gerçekleşecek! Böylece 2024 ve 2025 yılı boyunca sahneler sizin olacak. Bu alanda gerçekleşen tutulmalar özellikle siz koç burçlarının sağlıklarına dikkat etmeleri gerektiğini vurguluyor. Diğer taraftan tutulmalar haritanızın 1 ve 7. evlerinde gerçekleşecek. Bekar yükselen koçlar evlenmeyi düşünebilirsiniz. Evli olanlar ise evliliğinizi bir çocuk haberiyle başka boyuta taşıyabilirsiniz. Evinizde birtakım değişiklikler yapabilir, hayatınız için önemli adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız ise ayrılık kararı alabilirsiniz. Yılı kapatırken de dikkatiniz ruhsal ve bilinçaltı konulara kayabilir.

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur Merkür 2023 aralıkta başladığı Oğlak retrosunu, 2 Ocak’ta ileri harekete geçerek sonlandırıyor! 2024 de 1 Nisan- 26 Nisan’da koç burcunda retro yapacak. 5 Ağustos-16 Ağustos’ta başak burcunda ve ardından 29 Ağustos’ta aslan burcunda devam edecek. 26 Kasım – 16 aralıkta yay burcunda retro yapacak! Venüs bu yıl retro yapmazken, Mars 7 aralıkta aslan burcunda retro yapacak! Özellikle Mars retrosu çocuk, aşk temalarına dikkat çekecek! Riskli kazanımlarınız varsa dikkatli olmalısınız.

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Sizin için hazırladığım astroloji takvimini indirmeyi unutmayın!

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade