İkizlerYıllık İkizler Burcu2024 yılı ikizler ve yükselen ikizler

Aralık 19, 20230
astroloji burçlar

Merhaba sevgili ikizler burçları ve yükselen ikizler,

Ruhsal bir değişim dönüşüm evresini geride bıraktığınız bir yılın ardından görünür olduğunuz sosyal bir yıl sizi bekliyor.

Yılın başı itibariyle 12. Evinizde seyrini sürdüren Jüpiter geçtiğimiz yıllın tutulma noktalarını tetikleyerek, işiniz ve gündelik rutinlerinizde değişimleri getirmeye devam edecek. Jüpiter 26 mayısta ikizler burcunda başlayacağı serüveni 9 Ekim 2024 de 21 derecede retrosuna başlayarak sürdürecek. 3 Şubat 2025 de 11 derecede retro hareketini bitirerek tekrar dönmemek üzere ileri hareketine başlayacak ve ardından 10 Haziran 2025 de ikizler burcundan ayrılacak.

Sizin burcunuzdaki bu geçiş; şansın sizinle olacağına işaret ediyor. İnsanların dikkatini çekebilir, bilge bir tutum sergileyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ve kariyerinizde fırsatlar oluşabilir. Diğer taraftan kilo almaya meyilli olabileceğinizi hatırlatmam gerekir. Özellikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Jüpiter 12 Haziran 2012 ile 25 Haziran 2013 de ikizler burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

Satürn balık

7 Mart 2023 de Satürn balık burcuna geçti ve sizin 10. evinize geçiyor. Önümüzdeki 2,5 yıl boyunca kendinize yeni bir kariyer inşa etmeye başlayabilirsiniz. Satürn sizi bu alanda sınayabilir, belki de kendinize yeni bir kariyer alanı yaratabilmeniz adına sizi mevcut işinizle sınayabilir, üstlerinizle aranızda sürtüşmeler olabilir. Özellikle 20 Ağustos 2024 ve 25 Aralık 2024 Satürn Jüpiter karesi ile toplum önünde nerede durduğunuz önem kazanacaktır. Evli mi? anne mi? bekar mı? müdür mü? sizi nasıl tanıyorlar? bu konuyu baştan ele alma zamanı. Şehir değiştirmek, aile büyüklerinin sağlığıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Özellikle haritanızda balık burcunun 19 derecesinde bir yerleşiminiz varsa, bu gezegen doğasında önemli olaylar gündeme gelebilir. Kısaca siz ikizler burçları ise özellikle sağlığınıza dikkat etmelisiniz!

Pluton kova

Plüton 24 Mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçti. Yavaş hareketiyle Plüton görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirebilir. Kova sizin 9. eviniz haliyle Satürn’ün disipline ettiği alanı ağır adımlarla dönüştürecek. Eğer haritanızda sabit burçlarda gezegenleriniz varsa Plüton kova seyri sizi önemli ölçüde etkileyebilir.

Tutulmalar

20 Nisan 2023 itibariyle sizin burcunuzda gerçekleşmeye başlayan tutulmalar 2024 yılında da burada olacak. Koç ve terazi tutulmalarıyla birey olabilmek büyük bir önem kazanacaktır.  Kendi hedef ve isteklerimiz doğrultusunda ilerlemeyi, bunun için cesur adımlar atabilmeyi öğreniriz. Kişiliğimizi ortaya koyarken bencillikten ziyade yapıcı bencillik denilen kavramı öğrenebilirsek gölgelerden de kaçınmış oluruz. Bir başkasının ne dediğine çok takılabileceğimiz bu süreçte el alemci olmak yerine cesurca kendimize ve başkalarına yeni yollar açabilmeliyiz.

2024 yılı iki güneş iki ay tutulması ağırlayacak. Son ay tutulması eylül ayında balık burcunda gerçekleşecek! Böylece 2024 ve 2025 yılı sizin için son iki yılın derin bir nefes alma yılı olacak. Keyif aldığınız konular, hobileriniz, sanat ve yaratıcılıkla ilgili işlerinize yönelebilir. Yeni ve uzun soluklu bir ilişkiye başlayabilir, çocuk yapma kararı alabilirsiniz. Sosyal çevrenizde bir detoks deprem etkisi yaratabilir, yeni hedef ve hayallere kucak açabilirsiniz. Koç ve terazi tutulmaları en son 2014- 2016 yılları arasında gerçekleşmiş bu süreçte yaşadığınız deneyimler önümüzdeki 1,5 yılınıza ışık tutabilir. Benzer konular yeniden gündeme gelebilir. Yıl sonu itibariyle kariyer konuları ön plana çıkabilir.

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur Merkür 2023 aralıkta başladığı Oğlak retrosunu, 2 Ocak’ta ileri harekete geçerek sonlandırıyor! 2024 de 1 Nisan- 26 Nisan’da koç burcunda retro yapacak. Retrolar 5 Ağustos-16 Ağustos’ta başak burcunda ve ardından 29 Ağustos’ta aslan burcunda devam edecek. 26 Kasım – 16 aralıkta yay burcunda retro yapacak! Venüs bu yıl retro yapmazken, Mars 7 aralıkta aslan burcunda retro yapacak! Mars ın retrosu uzun zamandır değiştirmediğiniz aracınızı gündeme getirebilir, diğer yandan kardeşlerinizle ilişkinize dikkat çekebilir!

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Sizin için hazırladığım astroloji takvimini indirmeyi unutmayın!

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade