YengeçYıllık Yengeç Burcu2024 yılı yükselen yengeç ve yengeç

Aralık 19, 20231
yengeç burcu astroloji

Merhaba yengeçler ve yükselen yengeç burçları,

Jüpiter yılın başında 11 evinizdeki seyrini sürdürürken geçtiğimiz yıl tutulmaların vaadini gün yüzüne çıkarabilir. Sosyal çevrenizle ilişkilerinizde çözülme yaşarken bir yandan yeni planlara kendinizi açabilirsiniz. İşinizden kazanımları toplama zamanı!

Jüpiter 26 mayısta başlayacağı bu serüveni 9 Ekim 2024 de 21 derecede retrosuna başlayarak sürdürecek. 3 Şubat 2025 de 11 derecede retro hareketini bitirerek tekrar dönmemek üzere ileri hareketine başlayacak ve ardından 10 Haziran 2025 de ikizler burcundan ayrılacak. Bu süreç sizin 12. eviniz içinize dönmek isteyebilir, kendinizle yüzleşebilir ruhsal olarak önemli bir yol kat edebilirsiniz. Başka insanlar için neler yapabileceğinizi düşünebilir, hastane, hapishane vb. ihtiyaç sahiplerine ulaşabilirsiniz. Bir yakınınızın bakımını üstlenebilir, hastane ziyareti yapabilirsiniz. 12 Haziran 2012 ile 25 Haziran 2013 de ikizler burcundaymış bu süreçteki benzer konu başlıkları yeniden gündeme gelebilir.

Satürn balık

7 Mart 2023 de Satürn balık burcuna geçti ve sizin 9. Evinizde! Bir ileri bir geri derken aynı noktaya geldi! Önümüzdeki 2,5 yıl boyunca inançlarınız yeniden şekillenebilir. Başka bir ülkeye gidebilirsiniz, ayrıca burada yaşamın zorluklarını göğüsleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra 20 Ağustos 2024 ve 25 Aralık 2024 Satürn Jüpiter karesi ile içsel bir dönüşüm yaşayabilirsiniz. Yeni bir eğitim almak için harika bir dönem. Master ya da doktoraya başlayabilirsiniz. Mümkünse mahkemelerden uzak durmakta fayda var. Eşinizin akrabalarıyla ilişkileriniz zora girebilir. Özellikle haritanızda balık burcunun 19 derecesinde bir yerleşiminiz varsa, bu gezegen doğasında önemli olaylar gündeme gelebilir.

Pluton kova

Plüton 24 Mart itibariyle 2043 yılına kadar kalacağı kova burcuna geçti. Yavaş hareketiyle görüldüğü üzere girdiği ev konularında da aynı ağırlıkla dönüştüren deneyimler getirecek. Kova sizin 8. eviniz maddi konular ve kazançlarını, cinselliği yaşama biçiminiz ve korkularınız yavaş yavaş dönüşecek. Eğer haritanızda sabit burçlarda gezegenleriniz varsa Plüton kova seyri sizi önemli ölçüde etkileyebilir. Bu geçiş sizin aynı masada oturduğunuzda görmek için kendinizi zorladığınız biri gibi! Bazı konuları fark etmek zaman alabilir.

Tutulmalar

20 Nisan 2023 itibariyle sizin burcunuzda gerçekleşmeye başlayan tutulmalar 2024 yılında da burada olacak. Koç ve terazi tutulmalarıyla birey olabilmek büyük bir önem kazanacaktır.  Kendi hedef ve isteklerimiz doğrultusunda ilerlemeyi, bunun için cesur adımlar atabilmeyi öğreniriz. Kişiliğimizi ortaya koyarken bencillikten ziyade yapıcı bencillik denilen kavramı öğrenebilirsek gölgelerden de kaçınmış oluruz. Bir başkasının ne dediğine çok takılabileceğimiz bu süreçte el alemci olmak yerine cesurca kendimize ve başkalarına yeni yollar açabilmeliyiz.

2024 yılı iki güneş iki ay tutulması ağırlayacak. Son ay tutulması eylül ayında balık burcunda gerçekleşecek! Böylece 2024 ve 2025 yılı sizin için oldukça önemli bir yıl olacak. Kardinal aks olarak nitelendirdiğimiz 4 ve 10. evlerinizdeki tutulmalar; ev, şehir değişikliği, evlilik, boşanma ve kariyerde önemli gelişmeler getirebilir. Aile büyüklerinizin sağlığı ile ilgilenmeniz gerekebilir. Koç ve terazi tutulmaları en son 2014- 2016 yılları arasında gerçekleşmiş bu süreçte yaşadığınız deneyimler önümüzdeki 1,5 yılınıza ışık tutabilir. Benzer konular yeniden gündeme gelebilir. Yılın sonuna doğru başka bir ülkede yada şehirde yaşama veya yeni bir eğitim alma planları yapabilirsiniz.

Retrolar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da retrolar bize dur biraz nefes al diyecek! Özellikle retrolarıyla meşhur Merkür 2023 aralıkta başladığı Oğlak retrosunu, 2 Ocak’ta ileri harekete geçerek sonlandırıyor! 2024 de 1 Nisan- 26 Nisan’da koç burcunda retro yapacak. Bunun yanı sıra 5 Ağustos-16 Ağustos’ta başak burcunda retro yapacak. Ardından retro 29 Ağustos’ta aslan burcunda devam edecek. 26 Kasım – 16 aralıkta yay burcunda retro yapacak! Venüs bu yıl retro yapmazken, Mars 7 aralıkta aslan burcunda retro yapacak! Marsın retrosu yılın sonunda harcamalarınızı artırabilir.

Yorumların genel olduğunu hatırlatır, haritanız özelinde danışmanlık alarak detaylı öngörü almanızı tavsiye ederim.

Sizin için hazırladığım astroloji takvimini indirmeyi unutmayın!

Mutlu, sağlıklı, aşk dolu bir yıl dilerim.

1 comments

  • yasemin

    Aralık 19, 2023 at 9:29 pm

    Satürn Ay’ımın üzerindeyken dediğiniz gibi hocam, evet biraz daha rahatlayacağım 🙂 lakin sonu yok işte, yaşam serüveni devam ediyor 🙂
    2024 hepimize güzellikler getirsin 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade