AkrepAylık Akrep YorumuNisan 2021 & Akrep ve Yükselen Akrep Burçları

Mart 31, 20210
akrep burcu

Sevgili Akrepler,

Mart ayında ilişkilerinize odaklanmış, yeni bir başlangıç yapıp yapmama konusunda tereddütler yaşamış yada çocuklarınızla ilgilenmiş olabilirsiniz. Diğer taraftan 12. evinizde gerçekleşen terazi dolunayının etkilerini de bu ay içinde gözlemlemeye başlayabilirsiniz.

4 Nisanda ise itibariyle bir süre önce koç burcuna geçen güneşi izleyen Merkür de Koç Burcuna geçecek Koç sizin 6. eviniz olduğu için gündelik iş rutinleriniz büyük bir hız kazanacak, eğer çalışıyorsanız iş çevrenizle ilişkilerinizde iletişiminiz hızlanabilir. Çalışmıyorsanız gününüzü toparlamak da zorlanabilirsiniz.

Koç yeni ayı

Zaman akar gider gökyüzü değişir, bizlerde beraberinde değişiriz. Duygularımız, hislerimiz, mizacımız da özellikle ayın hareketleriyle birlikte değişir. Yeni aylar ayın genel teması hakkında detaylı bilgiler verir, bir süredir kapattığınız, gömdüğünüz konularda artık yeniden harekete geçme evresine hazırlıktır.

12 nisan da gerçekleşecek olan koç yeni ayıyla bireysel istek ve arzularımız için savaşmaya dair arzularımız da açığa çıkabilir. Birey olayım, cesur olayım derken aşırıya kaçma, uçlarda tepkiler verme, fazlasıyla sivrilme gibi getirileri olacak bir yeni ay bizi bekliyor. Özellikle iş ilişkilerinizde engeller, baskılar, psikolojik oyunlar, manipülasyon ve tüm kışkırtmalara rağmen bunu başarabilmek çok kıymetli bir eşiği aşmanızı sağlayacaktır.

Cesaretin kılıcı kuşanıp, sağı solu doğramak olmadığı, yeni başlangıçlar yaparken geride bıraktıklarımızı bazen sert kelimelerle, bazen de sessizliğimizle kırıp dökmenin yanlışlığıyla yüzleşmeliyiz. Yeni ayın elbette riskleri olduğu kadar olumlu enerjiler de yaratıyor. Özellikle 13-17 Nisan tarihleri arasında Mars Jüpiter olumlu açısı aile içinde gelirlerin düzenlenmesi, miras konularında uzlaşmalar, beklenen kaynağın elde edilmesi gibi durumları getirebilir. Ayında hilal fazına geldiği bu günlerde özellikle 1964-66 ve 1983-84 yılları arasında doğan yükselen akrepler için yeni girişimler yapmak üzere destekleneceğinizi gösteriyor.

15 Nisan venüs yöneticisi olduğu boğa burcuna geçiyor yani 7. evinizde seyahat edecek. Venüs aynı zamanda sizin 12. evinizi de yönettiği için bu süreçte her türlü ikili ilişkide kendinizi rahatlıkla ve sevgiyle ortaya koyabilir, keyifli hissedebilirsiniz. Geçmişten gelen bir ilişki ile yeniden başlama kararı alabilir, kendinizi partnerinizin güvenli alanına bırakabilirsiniz. 16 – 17 Nisanda ise Merkür Plüton karesi ile kışkırtılma, manipüle edilmeye açık olabileceğimiz tarihler. İş yaşamınız, yakın çevrenizden gelen baskılar nedeniyle bir noktada sinirli ve saldırgan olabilirsiniz. Bunu açıkça belirtemediğiniz için içinize atarak sonunda pasif agresif tavır sergilememeye dikkat edin. Diğer taraftan kardeşlerinizle ilişkinizde sorunlar ortaya çıkabilir.

20 Nisandan itibaren güneş de Venüs’ü izleyerek boğaya yani sizin 7. evinize geçiş yapacak ve beraberinde hızına yetişemediğimiz merkür de bu alanda olmasıyla odağınız tümüyle ikili ilişkileriniz olacak. Ortak iş yapmak isteyebilir, ilişkinizi ciddi bir yere taşımaya dair adımalr atabilirsiniz. Bu üç gezegen sırayla 21- 24 Nisan tarihlerinde uranüsle kavuşum yapacak, dolayısıyla zaten uzun süredir ilişkilerinizde zemini oynatan uranüs’ ün hakkını verebilirsiniz. Hayatınızda ani ve beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. mevcut ilişkinizi sonlandırmak isterken aniden evlenme kararı da verebilirsiniz.

Transit Mars’ın 23 nisan da yengeç burcuna geçecek böylece hayata dair sorgulamalar yapabilir. Bir eğitime başlayabilir, uzak yolculuklar yapmak isteyebilirsiniz. İdealleriniz uğruna sessiz sedasız savaş verme zamanı…

Akrep dolunayı

Dolunaylar güneş ve ayın birbirine karşıtlık oluşturmasından meydana geldiği için içsel yani ruhsal yanımızla, kişilik ve kimliğimiz arasındaki çatışmaları; eril ve dişil yanımız arasındaki çelişkiyi anlatır. Dolayısıyla dolunaylar her bakımdan gergin enerji barındırırlar.

Ayı 27 Nisanda gerçekleşecek Akrep dolunayı ile bitireceğiz dolunay sizin 1. evinizde yani yükseleniniz üzerinde gerçekleşecek bu alan 1-7 aksını çalıştıracağı için yine bireyselliğinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde akrep doğasına özgü cinsellik, manipülasyon, korku ve endişeler devreye girebilir. Zaman zaman olumsuz anlamda kuruntu içine düşebilir, sorunlar karşısında sağduyulu davranmakta zorlanabilirsiniz. Bu dönem sağlığınızı ihmal etmemenizi özellikle tavsiye ederim.

Sevgi ve farkındalıkla…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade