BasındaMayısHayatla kavga etme!

Mayıs 4, 20210
mayıs burçlar

Merhaba,

her şeyin yavaşladığı yasak dolu bir ayda, gökyüzünün hızını artırdığı Mayıs ayına hoşgeldiniz…

Bu ay oldukça önemli bir ay, Mayıs ayı yılın ilk tutulmasını ağırlayacak. İkinci tutulma ise gecikmeden Haziran ayı içinde gelecek. Geçtiğimiz ay özellikle ateş ve hava grubu burçlar için, Mayıs ve Haziran aylarındaki tutulmalar öncesi önümüze çıkan fırsatları iyi değerlendirelim demiştim umarım başarabildik…

Tam kapanma tamda geçtiğimiz sayıda yazdığım üzere akrep dolunayında gerçekleşti bir akrep ülkesi olarak diliyorum akrebin şifacı niteliklerine erişebiliriz. Açılma ise tam da jüpiterin balığa geçişiyle başlayacak Jüpiter kısa bir süre balık burcunda kaldıktan sonra yeniden kova burcuna geçecek dolayısıyla bu sürecin etkilerini gözlemlemek önümüzdeki dönem aralık ayından sonra bizi nelerin beklediği konusunda küçük bir ipucu olacaktır. Jüpiter balık burcunda iyimserliğin, merhametin, kabulün, koşulsuz sevginin büyümesidir. İçe dönme, ruhsal bir doyuma ulaşma, kendimizden yüce bir güce inanma, Tanrısal bilince teslim olmaktır. Her şey hiç bir şeydir ama hiç bir şey de her şeydir. Dualiteyi ortadan kaldırmayı ve birlik bilinci içinde buluşmayı ifade eder. Dolayısıyla özellikle bayram sonrası turizm, diplomatlık, teoloji, reklam, spor, sanayi alanı, din adamları, dini mekanlar üniversiteleri daha çok konuşacağız.

Jüpiter balık transitinden toprak ve su grubu burçlar yani boğa, başak, oğlak, yengeç, akrep ve balık burçları olumlu etkiler alacaklar. Elbette kişisel haritanızda bu elementlerde kişisel gezegeni olanlar içinde olumlu gelişmeler yaşayacaklar.

Ayın sonunda bizi bekleyen merkür retrosu da ayak seslerini duyurmaya başlayacak. Öyle bir dönem ki büyük lokma ye büyük konuşma! sözünü aklımıza kazımamız şart! Merkür 4 Mayısta yönetici olduğu burç ikizler burcuna geçiyor. 31 Mayısta burada retro yapmaya başlıyor peşinen her günü not edilesi bir ayda olduğumuzu hatırlatmak isterim. Zira dokunduğu her noktadan yeniden geçerek benzer temaları önümüze getirecek.

Merkür gölge etkileri ortama 15 mayısta başlayacak ve yoğun etkilerini 24 mayıs itibariyle hissetmeye başlayacağız 30 Mayısta durağanlaşarak, 31 Mayıs itibariyle retro hareketine başlayacak ta ki 23 Hazirana kadar. Bu tarihten itibaren ileri harekete geçecek ve 7 Temmuzda gölge etkileriyle birlikte sona erecek.

Dikkat eksikliği, değişken ruh halleri, akıl dağınıklığı, umursamaz insanlarla boğuşma, maymun iştahlı olma, çok konuşma, gevezelik etmemeye dikkat! İletişim problemleri en belirgin gösterge olsa da bize pek çok konuda gözden geçirme fırsatı sunacak merkür retrosu. Bir sonraki sayıda detaylara değineceğim.

Ayın ortalarında, 11 Mayıs 21.59 da Boğa burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Boğa maddi manevi kaynaklarımız, ürettiğimiz değerler ve öz değerle ilişkilidir. Hayatta keyif aldığımız şeyler beş duyumuza hitap eden konularla ilgili konuları temsil eder. Boğa burcu zodyağın ikinci burcu ve bedenlenme ile ilgilidir. Koç burcu Tanrısal arzunun ilk kıvılcımı anlatırken, Boğa burcu bu arzunun form bulmuş halidir. Yeni ay derecesi itibariyle arzu istek ve materyalizmden sıyrılmak gerekliliğini vurgular. Sürpriz tanışmalar ve beklenmedik ilişkiler, maddi yatırımlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Bu noktada tekrar eden hatalar yapmamakta fayda var! Aynı hataları yapıp farklı sonuçları beklemenin çılgınlığını hatırlatmak isterim. Biten ilişkiler için geri dönüşü olmayacak bir sonlanmayla beraber gelecek takıntılar ortaya çıkabilir. Boğa burcu değişime direnme, alışılmış konfor alanı içinde kalmaya işaret eder bu nedenle kayıpların getirdiği gerçeğin kabulü işlerimizi kolaylaştırabilir. Yalnızca kayıpta değil şu günlerde geçirdiğimiz durağanlığın üstesinden gelmenin de en kolay yolu akışa teslim olmak ve derinleşmekten geçiyor.

Sevgi ve farkındalıkla…

İlk olarak İzmir Yankıda yayınlanmıştır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade