KovaVenüs6 Mart 2022 Venüs Kova Burcunda

Mart 1, 20221
kova

6 Mart saat 09:29 da Venüs kova burcuna geçiyor ve 6 nisana kadar buradaki yolculuğuna devam ediyor.

Neydi Venüs bir bakalım mı?

Venüs Boğa ve terazi burcunu yönetir. Yani hem 2.ev  Hem de 7 ev konularını temsil etmektedir. Venüs bizim sevgiyi gösterme biçimimizdir.
Sevgi ,aşk, şehvet, tutku, istek, dişil enerji ,para, öz değer ,estetik ,güzellik ve sanat konularıyla alakalıdır.
Venüs balık burcunda yücelir. Akrep ve Koç burcunda zararda Başak burcunda ise düşüştedir.

Venüs kova seyri

Kova Burcu’da astrolojide 11. Evi temsil eder yöneticisi klasik astrolojide Satürn modern astrolojide uranüstür.
Hava elementine sahiptir aklı temsil eder. Kova Burcu bizim arkadaşlıklarımızı ,sosyal çevremizi ,kariyer getirilerimizi, dernekleri ,kurum ve kuruluşları temsil etmektedir.
Venüs kovaya geçtiğine göre bizimde sevme şeklimiz daha çok arkadaşça olacaktır, kovanın marjinalliği Venüs’ün zarafetiyle buluşunca ortaya hem orijinal hem de marjinal ilişki modelleri çıkabilir. Venüs kovadayken Geleneksel bir ilişki anlayışımız yoktur, sıra dışı kişilerle birlikte olup onlarla daha çok vakit geçirmek isteyebiliriz. Sosyal ortamlarda arkadaşça başlayan ilişkiler yaşayabiliriz.
Beraberinde ilişkilerde Venüs kova burcundayken daha çok özgürleşmek isteyebiliriz. Dış görünüşten etkilenmek yerine daha çok mantığa ve akla dayalı ilişkiler yaşamamız olasıdır.
Venüs hoşlandığımız şeyleri de ifade ettiği için, kovayı temsil eden astrolojiyle, entelektüel konulara merak salabilir, teknoloji ile ilişkili konularla ilgilenebiliriz. Kripto para gibi alternatif yatırım olanaklarını da değerlendirmek isteyebiliriz.

Venüs kova seyri boyunca güzellik anlayışımızda bir o kadar orijinal olabilir. Hiç kullanmadığımız bir saç modeli ve rengini kullanmayı düşünebilir. Asla giymeyeceğimiz bir ayakkabıyı giyebiliriz.

Venüs bir süredir marsla kavuşumda ve oğlak burcunda ilerliyor, uzun süren bu değersizlik sendromu yerini ufuk açıcı duygulara bırakabilir.

Sevgiler

Yazar Esra Korkmaz

1 comments

  • Yasemin

    Mart 5, 2022 at 12:29 pm

    Tebrikler, çok güzel bir anlatım ☺️

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://mldjoplulasd.i.optimole.com/w:auto/h:auto/q:mauto/f:best/https://www.ozlemsomuncu.com/wp-content/uploads/footer-gezegenler.png

Takip Et

© Copyright 2021 | Tüm Hakları Saklıdır, Tasarım ve Dizayn: Gurur TOMUR 

İptal ve İade